1- يعني كسي كه مرضي دارد كه بول، بدون اختيار از او خارج مي شود و نمي تواند از بيرون آمدن آن خودداري كند.
2- سيستاني: وضو.و قسمتي از نماز.
3- شبیری زنجانی ، سيستاني: يك يا چند دفعه.
4- تبريزي: اظهر آن است كه اگر همان نماز را با يك وضو بخواند كفايت مي كند.
خوئی:اگر و ضو گرفتن بعد از هر دفعه سخت نيست، احتياط آن است كه ظرف آبي پهلوي خود بگذارد و هر وقت بول از او خارج شد فورا وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند هر چند بنا براظهر خواندن همان نماز با يك وضو كفايت مي كند.
گلپايگاني، صافي:اگر و ضو گرفتن بعد از هر دفعه سخت نيست، بايد ظرف آبي پهلوي خود بگذارد و هر وقت بول خارج شد فورا وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند.و احتياط واجب آن است كه كسي نمي تواند خود را از بول نگاه دارد و وضو در بين نماز موجب به هم خوردن موالات نماز شود، همان نماز را دوباره با يك وضو بخواند و اگر در بين نماز وضوي او باطل شد اعتنا نكند .
بهجت:اگر و ضو گرفتن بعد از هر دفعه سخت نيست، و عسر و حرج در كار نيست و كاري كه نمازش را باطل مي كند پيش نمي آيد، بايد ظرف آبي پهلوي خود بگذارد و هر وقت بول خارج شد فورا وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند. و احتياط مستحب آن است كه نماز را دوباره با يك وضو بخواند و اگر در بين نماز وضوي او باطل شد اعتنا نكند.
فاضل لنکرانی :اگر براي او حرجي نيست يعني سخت نيست، يعني سختي كه معمولا تحمل نمي شود در آن نباشد بايد ظرف آبي پهلوي خود بگذارد و هر وقت بول خارج شد بنا براحتياط واجب وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند.
سيستاني:احتياط لازم آن است كه در فرصتي كه دارد وضو گرفته و نماز بخواند ولي در ميان نماز لازم نيست به سبب بول يا غائط خارج شده وضو را تجديد كند.
وحید خراسانی :اگر همان نماز با يك وضو كفايت مي كند.هر چند احتياط مستحب اين است هر وقت بول يا غائط خارج شد در فاصله اي كه موالات به هم نخورد، وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند.
شبیری زنجانی :مي تواند با همين حالت نماز بخواند و خروج بول با اين كيفيت وضوي او را باطل نمي كند، بلكه وضو به سبب حدث به نحو متعارف؛ همچون خوابيدن يا بول يا غائط كردن مثل ساير مردم و....باطل مي شود.
مکارم شیرازی :اگر وضو گرفتن بعد از هر كدام مشكل نيست، در اين صورت بايد بنا براحيتاط واجب ظرف آبي پهلوي خود بگذارد و هر وقت چيزي از او خارج شد وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند اما اگر چنان پي در پي از او خارج مي شود كه اين كار براي او مشقت بار است، يك وضو كافي است .
سبحاني:اگر وضو گرفتن بعد از هر كدام مشكل نيست، در اين صورت بايد بنا براحيتاط واجب ظرف آبي پهلوي خود بگذارد و هر وقت چيزي از او خارج شد وضو بگيرد و بقيه نماز را بخواند و حتي الامكان همان نماز را با يك وضو، دوباره بخواند و اگر در بين آن نماز وضوي او باطل شد اعتنا نكند، اما اگر چنان پي در پي از او خارج مي شود كه اين كار براي او مشقت بار است، يك وضو كافي است.
5- فاضل لنکرانی : قطره هايي كه بين نماز خارج مي شود اشكال ندارد گر چه سزاوار است احتياط مراعات شود
ساير آيات عظام اين مورد را در رساله خود نياورده اند.