انهار
انهار
مطالب خواندنی

(۱۳) توصیه استاد قرائتی به دولت در باره نماز

بزرگ نمایی کوچک نمایی
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِمِ.
وَ اَلسَّلاَمُ عَلَى عِبَادِ اَللَّهِ اَلصَّالِحِين وَ رَحمَةُ الله
توصیه استاد قرائتی به دولت در باره نماز
    
حجةالاسلام محسن قرائتی در برنامه روز سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ «سمت خدا» که به صورت زنده از شبکه سوم سیما پخش می شد، به جلسات رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی دولت یازدهم اشاره کرد و گفت‌: چون ما پیرو قرآن و اهل بیت(علیه السلام) هستیم، ارزش های ما با دنیا فرق دارد.
حجةالإسلام قرائتی افزود: در همین زمینه صدها آیه از قرآن درباره عزل و نصب در اسلام داریم. سواد، تقوا، سابقه خوب، تلاش و کوشش، توان جسمی و امین بودن از جمله ویژگی های لازم برای انتخاب مسئولان صالح است.
حجةالإسلام قرائتی با بیان اینکه قران می گوید: افراد صالح وقتی قدرت گرفتند اول به معنویت مردم رسیدگی می کنند، افزود: ما به آقایانی که از مجلس رای اعتماد می گیرند می گوییم کاری برای نماز کنند. من گاهی گریه کردم چرا که از کسانی متلک شنیدم که آنان را قبول نداریم.
مثلا از کشوری که او را قبول نداریم نامه می نویسند که فوتبالیست های ما بر روی چمن نماز می خوانند اما فوتبالیست های شما در خفا. لامپ های سبز شما علامت «سیراب شیردون» است اما در کشور ما نماد مسجد!
... وَلَیَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ یَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ ﴿٤٠﴾ الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الأرْضِ أَقَامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الأمُورِ ﴿٤١﴾
... و خداوند كسانى را كه یارى او كنند (و از آیینش دفاع نمایند) یارى مى‏كند; خداوند قوى و شكست ناپذیر است. (۴۰)
همان كسانى كه هر گاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا مى‏دارند، و زكات مى‏دهند، و امر به معروف و نهى از منكر مى‏كنند، و پایان همه كارها از آن خداست! (۴۱)
این استاد قرآن گفت:‌ چه خوب است که فوتبالیست های ما هم به صورت علنی نماز بخوانند. یا اینکه آدم های مشهور اذان بگویند. الان اذان پلاستیکی موج دارد اما ثواب ندارد.
حجةالإسلام قرائتی در عین حال عنوان کرد: الحمدلله الان خیلی نمازخوان داریم و وضع ما در نماز خیلی خوب است. مثلا در آموزش و پرورش ۳۰، ۴۰ هزار نماز جماعت داریم. اما برای ما قابل تحمل نیست که رهبر انقلاب در ۲ یا ۳ پیام از پیام هایی که برای اجلاس نماز دادند، فرمودند ما هنوز مشکل مسجد داریم. بهتر است مقداری از مصلاهای پرخرج و پول‌خور کم کنیم و مسجد کوچک درست کنیم.
این استاد اخلاق تاکید کرد: وزرای دولت آینده حتما به این موضوعات توجه کنند و در عین حال به دنیای مردم و مادیات آنان هم برسند.
قرائتی همچنین به عزل و نصب معاونین وزرا، استانداران فرمانداران و... در دولت یازدهم هم اشاره و به وزرای پیشنهادی توصیه کرد که از «فامیل بازی، جناحی و حزبی عمل کردن و... خودداری کنند و در انتخاب مسئولان فقط خدا را در نظر بگیرید.»
به گفته حجةالإسلام قرائتی «اگر وزیری، یک مسئول با نمره ۱۷ را سراغ داشت اما به مسئولی با نمره ۱۶ پست داد، به خدا، رسول و مومنین خیانت کرده است».
این استاد اخلاق با بیان اینکه: «امیدورایم مسئولان دولت یازدهم همه مدیران سابق را درو نکنند و مسئولان خوب را هم ببینند» گفت: قرآن حتی درباره شراب می گوید، شراب در کنار  ضررهایش خوبی هم دارد. نباید طوری نگاه کنیم که هر کسی قبل از ما مسئول بوده جنایتکار است.

  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات

 




پیوندها

حدیث روز
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار پناهگاه در قرآن
   
أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) قَالَ:
عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ
(۱) عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ
(۲) وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
(۳) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا
(۴) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ
    
آقا امام صادق (عليه السّلام) فرمود: در شگفتم از كسى كه از چهار چيز مى‌هراسد چرا بچهار چيز پناهنده نميشود:
(۱) شگفتم از آنكه ميترسد چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل« حَسْبُنَا اَللّٰهُ‌ وَ نِعْمَ‌ اَلْوَكِيلُ‌ » خداوند ما را بس است و چه وكيل خوبى است زيرا شنيدم خداى جل جلاله بدنبال آن ميفرمايد:بواسطۀ نعمت و فضلى كه از طرف خداوند شامل حالشان گرديد باز گشتند و هيچ بدى بآنان نرسيد.
(۲) و شگفتم در كسى كه اندوهناك است چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل:« لاٰ إِلٰهَ‌ إِلاّٰ أَنْتَ‌ سُبْحٰانَكَ‌ إِنِّي كُنْتُ‌ مِنَ‌ اَلظّٰالِمِينَ‌ » زيرا شنيدم خداى عز و جل بدنبال آن ميفرمايد در خواستش را برآورديم و از اندوه نجاتش داديم و مؤمنين را هم چنين ميرهانيم.
(۳) و در شگفتم از كسى كه حيله‌اى در بارۀ او بكار رفته چرا بفرمودۀ خداى تعالى پناه نمى‌برد« وَ أُفَوِّضُ‌ أَمْرِي إِلَى اَللّٰهِ‌ إِنَّ‌ اَللّٰهَ‌ بَصِيرٌ بِالْعِبٰادِ »:كار خود را بخدا واگذار ميكنيم كه خداوند بحال بندگان بينا است)زيرا شنيدم خداى بزرگ و پاك بدنبالش مى‌فرمايد خداوند او را از بديهائى كه در بارۀ او بحيله انجام داده بودند نگه داشت.
(۴) و در شگفتم از كسى كه خواستار دنيا و آرايش آن است چرا پناهنده نميشود بفرمايش خداى تبارك و تعالى(« مٰا شٰاءَ اَللّٰهُ‌ لاٰ قُوَّةَ‌ إِلاّٰ بِاللّٰهِ‌ »)(آنچه خدا خواست همان است و نيروئى جز به يارى خداوند نيست)زيرا شنيدم خداى عز اسمه بدنبال آن ميفرمايد اگر چه مرا در مال و فرزند از خودت كمتر مى‌بينى ولى اميد هست كه پروردگار من بهتر از باغ تو مرا نصيب فرمايد (و كلمۀ:عسى در اين آيه بمعناى اميد تنها نيست بلكه بمعناى اثبات و تحقق يافتن است).
من لا يحضره الفقيه، ج‏۴، ص: ۳۹۲؛
الأمالي( للصدوق)، ص: ۶؛
الخصال، ج‏۱، ص: ۲۱۸.


کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -