انهار
انهار
مطالب خواندنی

ازدواج های غیر جایز

بزرگ نمایی کوچک نمایی

سوال: جوانی هستم 24 ساله بعد از آمادگی برای ازواج و توبه متوجه شدم که با برادر آن دختر لواط داشته ام ولی دخول صورت نگرفته است یا این که شک دارم که اگر دخولی صورت گرفته به میزان خیلی کم و کمتر از ختنه گاه بوده است آیا ازدواج من با آن خانم مشکلی دارد تو را به خدامرا راهنمایی کنید. مرجع: آیت الله خامنه ای(مدظله)

پاسخ: پسرم! 1-  اگر توبه کرده باشید یقینا خداوند توبه پذیر است و با لطف و رحمتش گنهکاری را که از گناهش پشیمان شده  و شرمنده گردیده است را حتما می بخشد و از این جهت نگران نباشید.و ناامیدی از لطف و بخشش خداوند گناهی نابخشودنی است. پس امید به بخشش داشته باشید.

2- اگر دخول صورت نگرفته باشد  یا کمتر از ختنه گاه داخل شده یا شک در دخول باشد در هیچ یک از این سه مورد عقد اشکال ندارد.  ولی در همین مورد که شک دارید برای رسیدن به یقین حتما فکر و تحقیق و تفحص نکنید و با توکل به خداوند و امید به رحمت حضرت حق ازدواج کنید ولی تقوا پیشه کنید.برای موفقیت در زندگیتان چند توصیه به شما با تاکید سفارش می شود:

1- نمازها خصوصا نماز صبح را اول وقت بخوانید . 2- مواظب باشید گناهی مرتکب نشوید و واجبی را ترک نکنید و در صورتی که غیر از این شد حتما بلافاصله توبه کنید. 3- هر شب سوره واقعه و هر روز سوره یاسین را بخوانید. 4- احترام پدر و مادر خود و همسر را بگیرید و اول شب و اول روز صدقه را فراموش نکنید. همین سفارش را به همسرتان منتقل نمایید و ایشان را نیز به رعایت این دستورالعمل ها وادار نمایید.

*****

سؤال: آیا ازدواج با خواهر همسر در زمان حیات همسر صحیح است؟ حالا اگه اونو به عنوان کنیز کسی به خونه ببره چطور؟
پاسخ: ازدواج با خواهر همسر تا زمانی که همسر در عقد انسان باشد جایز نیست تنها در صورتی جایز است که همسر طلاق بگیرد یا از دنیا برود. و نمی توان خواهر همسر را به عنوان کنیزی گرفت.
*****
سؤال:جوانی 30ساله و متاهل هستم مدتی است که خواهر همسر اینجانب مطلقه شده است آیا می توانم با ایشان عقد موقت منعقد نمایم یا نه و کلا شرایط آن چیست؟ نام مرجع: آیت الله خامنه ای(مدظله)
پاسخ: ازدواج با خواهر زن شرعا حرام است و جایز نیست مگر پس از فوت یا جدایی از همسر.در پرهیز از گناهان و عمل به وظائف شرعی موفق باشید
*****
سؤال: زن 35 ساله که شوهرش 5 سال است بخاطر تصادف فلج و قطع نخاع شده، اگر بخواهد با پسری همبستر شود راهی هست که گناه نباشد که طلاق نگیرد چون میخواهد از شوهرش پرستاری کند ولی تمایلات جنسی هم دارد مرا راهنمایی کنید. نام  مرجع: امام خمینی(ره)
پاسخ: زنی که شوهر دارد ولو سالها شوهرش بدلیل هر بیماری از آمیزش ناتوان باشد نمیتواند با کسی همبستر شود و در صورت همبستری زنا محسوب میشود و راهی ندارد مگر اینکه طلاقی واقع شود. در عمل به تقوا و ایمان موفق باشید.

  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات
  


پیوندها

حدیث روز
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار پناهگاه در قرآن
   
أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) قَالَ:
عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ
(۱) عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ
(۲) وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
(۳) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا
(۴) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ
    
آقا امام صادق (عليه السّلام) فرمود: در شگفتم از كسى كه از چهار چيز مى‌هراسد چرا بچهار چيز پناهنده نميشود:
(۱) شگفتم از آنكه ميترسد چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل« حَسْبُنَا اَللّٰهُ‌ وَ نِعْمَ‌ اَلْوَكِيلُ‌ » خداوند ما را بس است و چه وكيل خوبى است زيرا شنيدم خداى جل جلاله بدنبال آن ميفرمايد:بواسطۀ نعمت و فضلى كه از طرف خداوند شامل حالشان گرديد باز گشتند و هيچ بدى بآنان نرسيد.
(۲) و شگفتم در كسى كه اندوهناك است چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل:« لاٰ إِلٰهَ‌ إِلاّٰ أَنْتَ‌ سُبْحٰانَكَ‌ إِنِّي كُنْتُ‌ مِنَ‌ اَلظّٰالِمِينَ‌ » زيرا شنيدم خداى عز و جل بدنبال آن ميفرمايد در خواستش را برآورديم و از اندوه نجاتش داديم و مؤمنين را هم چنين ميرهانيم.
(۳) و در شگفتم از كسى كه حيله‌اى در بارۀ او بكار رفته چرا بفرمودۀ خداى تعالى پناه نمى‌برد« وَ أُفَوِّضُ‌ أَمْرِي إِلَى اَللّٰهِ‌ إِنَّ‌ اَللّٰهَ‌ بَصِيرٌ بِالْعِبٰادِ »:كار خود را بخدا واگذار ميكنيم كه خداوند بحال بندگان بينا است)زيرا شنيدم خداى بزرگ و پاك بدنبالش مى‌فرمايد خداوند او را از بديهائى كه در بارۀ او بحيله انجام داده بودند نگه داشت.
(۴) و در شگفتم از كسى كه خواستار دنيا و آرايش آن است چرا پناهنده نميشود بفرمايش خداى تبارك و تعالى(« مٰا شٰاءَ اَللّٰهُ‌ لاٰ قُوَّةَ‌ إِلاّٰ بِاللّٰهِ‌ »)(آنچه خدا خواست همان است و نيروئى جز به يارى خداوند نيست)زيرا شنيدم خداى عز اسمه بدنبال آن ميفرمايد اگر چه مرا در مال و فرزند از خودت كمتر مى‌بينى ولى اميد هست كه پروردگار من بهتر از باغ تو مرا نصيب فرمايد (و كلمۀ:عسى در اين آيه بمعناى اميد تنها نيست بلكه بمعناى اثبات و تحقق يافتن است).
من لا يحضره الفقيه، ج‏۴، ص: ۳۹۲؛
الأمالي( للصدوق)، ص: ۶؛
الخصال، ج‏۱، ص: ۲۱۸.


کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -