انهار
انهار
مطالب خواندنی

تشكر از راهنمائي شما

بزرگ نمایی کوچک نمایی
سوال با سلام مجدد و تشكر از شما
من پاسـخ و راهنمايي هاي شما را با دقت خواندم و مي بايستي به اطلاع تان ميرساندم كه من به عنوان همسر تمام وظايفم را هميشه انجام مي دادم طبق گفته هاي خود ايشان من يك زن تمام و كاملي هستم ولي متاسفانه همسرم وظايفش را در برابر من و فرز ندانم نميداند و هيج مطالعه اي هم در اين زمينه ندارد و اگر در گفتكوهايمان هم به ايشان وظايفش را تأكيد ميكنم اما ايشان خيلي اهميت نميدهد و مثل خيلي از مردهاي ديگر وظيفه خود را فقط در ١٣ يا ١٤ ساعت كار بيرون از خانه و حضور ١ ساعت در منزل آن هم خسته، ميداند البته بايد صادقانه بگويم ايشان همسری مهربان و خانواده دوست و دلسوز است. ولي من ديگر به او اعتماد نميتوانم داشته باشم. ما از نظر عاطفي خيلي از هم دور شده ايم. به نظر ايشان من فقط بدبين هستم و بايستي به ايشان اعتماد كنم ولي متأسفانه خودش براي جلب اعتماد من هيج اقدامي نمي كند. اگر اشكالي ندارد و مزاحم اوقات شما نميشوم در نامه بعدي وارد جزيئات ميشوم باز هم از شما تشكر ميكنم خدا قوت.......
جواب بخدا توکل کنید و بخاطر دو فرزندی که دارید خودتان سعی بر تقویت رابطه عاطفی داشته باشید خصوصاً این که الحمدلله شما از همسرتان تمجید کرده اید و نوشته اید: «بايد صادقانه بگويم ايشان همسری مهربان و خانواده دوست و دلسوز است» پس بنابراین لازم هست به این حدیث عمل کنید که: دو چیز را باید فراموش کنی و دو چیز را نباید فراموش کنی:دو چیزی که باید فراموش کنی: 1- بدی دیگران را در باره خودت، 2- خوبی خودت را در باره دیگران.
دو چیزی که نباید فراموش کنی: 1- خوبی دیگران را در باره خودت، 2- بدی خودت را در باره دیگران.

توصیه ای که بنده به شما دارم این است که شاید شما مطلب را بیش از اندازه بزرگ میکنی و به موضوع بیش از حد واکنش بخرج میدهی و در نتیجه برخوردهای شما و اعتراضاتتان به ایشان بقول خودتان از یکدیگر از نظر عاطفی دور شده اید! بنابراین شما هم تلاش کنید مطالعات معنوی خود را افزایش دهید و حتماً به توصیه های بنده در پیام قبل مو به مو عمل کنید در این صورت مطمئناً تغییراتی حاصل میشود.
خانم خوب و متدیّن؛ با مطالعه دو روایت ذیل از آقا رسولخدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) شاید ما فرصتی برای غصه ها و گرفتاریهای دنیائی نداشته باشیم!!
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلّم) میفرماید: هر روز و شب قبر با صدای رسا بانگ می زند و می گوید: ای انسان، بدان و آگاه باش که:
1-. من خانه تنهایی ام، پس با خود انیس و مونسی بیاور- تا در کنار او اوقات خود را با نشاط سپری کنی.
2- من خانه مار و مور و گزندگانم، پس از قبل پادزهری آماده کن- تا در کنار او اوقات خود را با نشاط سپری کنی.
3- من خانه ظلمت و تاریکی ام، پس برای خود چراغی تهیه کن- تا در پرتو نور آن از ظلمت و تاریکی رهایی یابی.
4- من خانه خالی و پر از خاکم، پس برای خود فرشی مهیا کن- تا آن را در خانه ی خاکی خود بگستری و با آرامش خاطر روی آن استراحت کنی.
5- من خانه فقر و تهی دستی ام، پس گنج و ثروتی با خود بیاور- تا با استفاده از آن در سایه ی دارایی و بی نیازی به خوبی زندگی کنی.
در روایت دیگر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلّم) میفرماید: آگاه باشید به درستی که خانه ی قبر هر روز و شب فریاد می زند و ندا میدهد: ای فرزند آدم!
1-. اکنون بر پشت من راه می روی حال آنکه عاقبت در شکم من منزل می کنی.
2- اکنون بر پشت من شاد و سرمستی اما در شکم من محزون و غمگین خواهی بود.
3- اکنون بر پشت من معصیت و گناه می کنی اما در شکم من عذاب و شکنجه می شوی.
4- اکنون بر پشت من خندانی و قهقهه می زنی ولی در شکم من محزون و غمگین خواهی بود.
5- اکنون بر پشت من حرام می خوری، اما در شکم من خوراک مار و مور می شوی. یاحقّ.



  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات
  



پیوندها

حدیث روز
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار پناهگاه در قرآن
   
أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) قَالَ:
عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ
(۱) عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ
(۲) وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
(۳) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا
(۴) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ
    
آقا امام صادق (عليه السّلام) فرمود: در شگفتم از كسى كه از چهار چيز مى‌هراسد چرا بچهار چيز پناهنده نميشود:
(۱) شگفتم از آنكه ميترسد چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل« حَسْبُنَا اَللّٰهُ‌ وَ نِعْمَ‌ اَلْوَكِيلُ‌ » خداوند ما را بس است و چه وكيل خوبى است زيرا شنيدم خداى جل جلاله بدنبال آن ميفرمايد:بواسطۀ نعمت و فضلى كه از طرف خداوند شامل حالشان گرديد باز گشتند و هيچ بدى بآنان نرسيد.
(۲) و شگفتم در كسى كه اندوهناك است چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل:« لاٰ إِلٰهَ‌ إِلاّٰ أَنْتَ‌ سُبْحٰانَكَ‌ إِنِّي كُنْتُ‌ مِنَ‌ اَلظّٰالِمِينَ‌ » زيرا شنيدم خداى عز و جل بدنبال آن ميفرمايد در خواستش را برآورديم و از اندوه نجاتش داديم و مؤمنين را هم چنين ميرهانيم.
(۳) و در شگفتم از كسى كه حيله‌اى در بارۀ او بكار رفته چرا بفرمودۀ خداى تعالى پناه نمى‌برد« وَ أُفَوِّضُ‌ أَمْرِي إِلَى اَللّٰهِ‌ إِنَّ‌ اَللّٰهَ‌ بَصِيرٌ بِالْعِبٰادِ »:كار خود را بخدا واگذار ميكنيم كه خداوند بحال بندگان بينا است)زيرا شنيدم خداى بزرگ و پاك بدنبالش مى‌فرمايد خداوند او را از بديهائى كه در بارۀ او بحيله انجام داده بودند نگه داشت.
(۴) و در شگفتم از كسى كه خواستار دنيا و آرايش آن است چرا پناهنده نميشود بفرمايش خداى تبارك و تعالى(« مٰا شٰاءَ اَللّٰهُ‌ لاٰ قُوَّةَ‌ إِلاّٰ بِاللّٰهِ‌ »)(آنچه خدا خواست همان است و نيروئى جز به يارى خداوند نيست)زيرا شنيدم خداى عز اسمه بدنبال آن ميفرمايد اگر چه مرا در مال و فرزند از خودت كمتر مى‌بينى ولى اميد هست كه پروردگار من بهتر از باغ تو مرا نصيب فرمايد (و كلمۀ:عسى در اين آيه بمعناى اميد تنها نيست بلكه بمعناى اثبات و تحقق يافتن است).
من لا يحضره الفقيه، ج‏۴، ص: ۳۹۲؛
الأمالي( للصدوق)، ص: ۶؛
الخصال، ج‏۱، ص: ۲۱۸.


کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -