1- امام خمینی ، خوئي، تبريزي، بهجت، وحید خراسانی ، سبحاني: بنا براحتياط واجب
اراكي، گلپايگاني، صافي، سيستاني: بنا براحيتاط مستحب.
2- اراكي، گلپايگاني، تبريزي، مکارم شیرازی ، صافي: سي روز
3- گلپايگاني، خوئي، تبريزي، صافي، سيستاني، بهجت، نوري، سبحاني: هفت يا پنج روز
4- خوئي، گلپايگاني، صافي، تبريزي، وحید خراسانی : و اگر بعد از اين مدت باز هم نجاستخوار به آنها گفته شود، بايد تا مدتي كه بعد ا زآن مدت، ديگر نجاستخوار به آنها نگويند آنها را ازخوردن نجاست جلوگيري نمايند (وحید خراسانی : و به دستور فوق عمل نمايند).
شبیری زنجانی : و در ساير حيوانات به اندازه اي است كه ديگر به آنها نجاستخوار گفته نشود و اگر در حيواناتي كه مدتي براي آنها ذكر شده پس از اين مدت هنوز عنوان نجاستخوار برطرف نشده باشد، بنا براحتياط مستحبت به قدري از خوردن نجاست جلوگيري كنند كه ديگر به آنها نجاستخوار نگويند استبراء گوسفند و ديگر حيواناتي كه از خوك شير خورده اند و هنوز گوشت در بدنشان نروييده و استخوانشان از آن سخت نشده است، به اين گونه است كه هفت روز از پستان گوسفند يا حيوانات پاك ديگر شير بخورند و اگر نياز به شيرندارند، هفت روز غذاي پاك ديگر بخورند.
مکارم شیرازی ، سبحاني: و در حيوانات ديگر همين اندازه كه نام نجاستخوار از آن برداشته شود، كافي است (سبحاني: و اين احكام مخصوص مدفوع انسان است و اگر مرغ و يا حيوان ديگر از نجاسات ديگر بخورند، بول و مدفوع و گوشت آن ها حرام نمي شود).
مظاهري: حيواناتي كه به خوردن نجاست انسان عادت كرده اند نجس مي شوند و اگر آنها را استبراء كنند يعني تا مدتي به حيوان غذاي پاك بدهند كه ديگر به آنها نجاستخوار نگويند پاك مي گردند.