١ – وضوی جبیره ای هنگام تنگی وقت برای کسی که مانعی در اعضای وضو دارد
سؤال:اگه شخصی وقت نمازش تنگ باشد به نحوی که بتواند فقط وضو بگیرد و اگر مانعی برای وضو باشد که وقت نماز اجازه نمی دهد مانع را برطرف کند باید چه انجام دهد آیا باید تیمم کند یا وضو جبیره ای باید بگیرد؟
جواب: در فرض سؤال با همان حال وضوی جبیره ای می گیرد.
٢ – دیدن مانعی که رفعش مشقت دارد پس از وضو
سؤال:اگر مانعی بر اعضای وضو باشد که برطرف شدنش عسر و حرج دارد، چنانچه فرموده اند وظیفه جبیره است. سوال این است که کسی چنین مانعی را بعد از اتمام وضو دیده و در نتیجه نیت جبیره نکرده است، آیا وضویش باطل است؟طول عمر مرجع بزرگوار را از خداوند منال خواستارم.
جواب: عملا جبیره حاصل شده و وضو صحیح است.
٣ – جبیره ای که قابل شستن است
سؤال:در وضو و غسل جبیره شستن جبیره ای که قابل شستن ( مانند روکش پلاستیک و غیره) است کفایت می کند یا باید مسح و دست کشیدن لازم است ؟
جواب: شستن کافی است.
٤ – وضوی جبیره ای هنگام وجود زخم در عضو وضو
سؤال:بر اثر جراحت انگشت شست، پنج بخیه بر روی زخم زده شده است و به دستور پزشک باند زخم را باز نموده ام. اما همواره بر اثر فشار و یا ضربه مقداری خونریزی می کند که بدلیل قرارگرفتن خون های باقیمانده در اطراف نخ بخیه امکان پاک نمودن آن بطور کامل نیست. حال سوال بنده این است که برای وضو یا غسل چگونه بایستی عمل کنم؟
جواب: وظیفه شما آن است که وضو یا غسل جبیره ای بگیرید و مادام که آب برای آن عضو ضرر دارد یا خوب شدن آن را تأخیر می اندازد از شستن آن خودداری کنید.