انهار
انهار
مطالب خواندنی

حکم اینکه آیا غسلی به گردنم بوده یا نه مرجع تقلید: آیةالله العظمی خامنه ای

بزرگ نمایی کوچک نمایی
سوال سلام در دوران نوجوانی به مدت پنج شش سال خودارضایی میکردم اوایل از کارم اطلاع نداشتم و غسل نمیکردم بعد چندسالم که از دوستم شنیدم اهمیت ندادم و غسل نکردم حالا بعد چند سال میخوام جبران کنم ولی اصلاً یادم نمیاد اون زمان تو اوج لذت از من منی خارج میشده یا نه، ولی مگه میشه اون همه مدت اصلاً ی بارم از من منی خارج نشده باشد؟ الان که عقد کردم وقتی شوهرم منو با دست ارضا میکنه ازم خیییلی کم در حد ترشحات قبل از ارضا منی خارج میشه. پس باید بنا رو بر این بزارم که قبلا هم خارج میشده یا نه؟ توروخدا کمکم کنید بدجوری ذهنمو درگیر کرده اگه قرار باشه روزه هامو با کفاره قضا کنم کللللی میشه آخه چطور این همه روزه رو قضاکنم و کفاره هم بدم. خدایا چکنم؟
مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله)
 

جواب:

بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام علیکم و رحمة الله.
وقت شما به خیر و برکت و سعادت.
با تشکر از اینکه شما به سایت انهار اطمینان کرده و سوالتان را برای سایت ارسال کرده اید
اما پاسخ به سوال شرعی شما بزرگوار:
دخترم دین مبین اسلام دین بسیار شیرین و جذاب و آرامبخش است و آن این است که زمانی ما مکلف به تکلیفی هستیم که به آن تکلیف یقین داشته باشیم و در مواردی که یقین نداشته باشیم یا شک داشته باشیم اصلاً وظیفه و تکلیفی نداریم.
و به طور کلی چه دختر چه پسر چه زن چه مرد زمانی که در حال ارتباط و بازی با همسر خود یا خدای نکرده از طریق گناه است و رطوبتی با لذت از او خارج می شود آن رطوبت نه منی هست نه نجس می باشد و نه غسل دارد بلکه آن رطوبت را فقط به خاطر آلودگی اش می شویند نه به خاطر نجس بودنش.
رطوبتی منی هست و نجس می باشد و غسل دارد که در اوج لذت خارج شده باشد نه با لذت. و اوج لذت زمانی است که شخص ارضا می شود یعنی به ارگاسم میرسد و پس از خارج شدن منی میل جنسی اش کم یا قطع می شود زیرا اشباع شده است.
اگر شخصی شک داشته باشد که رطوبتی که خارج شده با لذت خارج شده است یا در اوج لذت خارج شده است اصلاً تکلیفی ندارد و هیچ وظیفه‌ای به گردن اون نیست.
دخترم البته نسبت به رفتارهای نامناسبی که داشته اید توبه و استغفار کنید و از خداوند متعال که البته بخشنده و مهربان هست طلب آمرزش کنید و البته خداوند آمرزنده و مهربان است و بنده ای را که از او عذرخواهی کند به لطف و کرم خودش خواهد بخشید.
بر این اساس چون در جنب شدن و ارضا شدنتان شک هست غسل به گردن شما قرار نگرفته است که از بابت ترک آن غسل ها نگران باشید.
پس فقط توبه و استغفار کنید.
از شما بزرگوار ملتمسانه درخواست دارم برای فرج و ظهور آقا امام زمان (علیه آلاف التحیة و الثنا) و عزّت و عظمت و شوکت اسلام و مسلمین و سلامتی رهبر معظم انقلاب حضرت آیةالله العظمی امام خامنه ای و مراجع معظم و بزرگوار تقلید و امت اسلام به ویژه جوانان و پیروزی رزمندگان اسلام و آمرزش اموات و شفا و سلامتی بیماران و برقرار شدن صفا و صمیمیت و رفع اختلاف در بین خانواده ها و مؤمنان و خوشبختی و ازدواج درست و شایسته و صالح دختران و پسران مسلمان و خانه دار شدنشان و شاغل شدنشان و رفع فقر از فقرا و غصه از دل غصه داران و نورانیت جامعه اسلامی و دینی و جهانی دعا بفرمایید. یاحقّ.



  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات
  


پیوندها

حدیث روز
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار پناهگاه در قرآن
   
أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) قَالَ:
عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ
(۱) عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ
(۲) وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
(۳) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا
(۴) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ
    
آقا امام صادق (عليه السّلام) فرمود: در شگفتم از كسى كه از چهار چيز مى‌هراسد چرا بچهار چيز پناهنده نميشود:
(۱) شگفتم از آنكه ميترسد چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل« حَسْبُنَا اَللّٰهُ‌ وَ نِعْمَ‌ اَلْوَكِيلُ‌ » خداوند ما را بس است و چه وكيل خوبى است زيرا شنيدم خداى جل جلاله بدنبال آن ميفرمايد:بواسطۀ نعمت و فضلى كه از طرف خداوند شامل حالشان گرديد باز گشتند و هيچ بدى بآنان نرسيد.
(۲) و شگفتم در كسى كه اندوهناك است چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل:« لاٰ إِلٰهَ‌ إِلاّٰ أَنْتَ‌ سُبْحٰانَكَ‌ إِنِّي كُنْتُ‌ مِنَ‌ اَلظّٰالِمِينَ‌ » زيرا شنيدم خداى عز و جل بدنبال آن ميفرمايد در خواستش را برآورديم و از اندوه نجاتش داديم و مؤمنين را هم چنين ميرهانيم.
(۳) و در شگفتم از كسى كه حيله‌اى در بارۀ او بكار رفته چرا بفرمودۀ خداى تعالى پناه نمى‌برد« وَ أُفَوِّضُ‌ أَمْرِي إِلَى اَللّٰهِ‌ إِنَّ‌ اَللّٰهَ‌ بَصِيرٌ بِالْعِبٰادِ »:كار خود را بخدا واگذار ميكنيم كه خداوند بحال بندگان بينا است)زيرا شنيدم خداى بزرگ و پاك بدنبالش مى‌فرمايد خداوند او را از بديهائى كه در بارۀ او بحيله انجام داده بودند نگه داشت.
(۴) و در شگفتم از كسى كه خواستار دنيا و آرايش آن است چرا پناهنده نميشود بفرمايش خداى تبارك و تعالى(« مٰا شٰاءَ اَللّٰهُ‌ لاٰ قُوَّةَ‌ إِلاّٰ بِاللّٰهِ‌ »)(آنچه خدا خواست همان است و نيروئى جز به يارى خداوند نيست)زيرا شنيدم خداى عز اسمه بدنبال آن ميفرمايد اگر چه مرا در مال و فرزند از خودت كمتر مى‌بينى ولى اميد هست كه پروردگار من بهتر از باغ تو مرا نصيب فرمايد (و كلمۀ:عسى در اين آيه بمعناى اميد تنها نيست بلكه بمعناى اثبات و تحقق يافتن است).
من لا يحضره الفقيه، ج‏۴، ص: ۳۹۲؛
الأمالي( للصدوق)، ص: ۶؛
الخصال، ج‏۱، ص: ۲۱۸.


کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -