انهار
انهار
مطالب خواندنی

میوه های پر خاصیّت

بزرگ نمایی کوچک نمایی
سیب: مطالعه های بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن انجام شده که نشان می دهد وجود آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» در سیب میزان کلسترول بد خون را پایین می آورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته نیز به میزان قابل ملاحظه ای کم می شود.
گوجه فرنگی و هندوانه: این میوه ها دارای لیکوپین هستند که یک ماده قوی ضدسرطان است. برای سلامت چشم و پروستات نیز بسیار مفید است. گفتنی است، میزان این ماده ضدسرطانی در گوجه ای که حرارت دیده باشد مثل سس ها و کچاپ ها افزایش پیدا می کند. مصرف منظم هندوانه، گوجه فرنگی و زردآلود مانع از بروز سرطان پروستات میشود.
انجیر: برگ درخت انجیر برای سلامت قلب مفید است و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. پتاسیم موجود در آن فشار خون را کنترل می کند و از بدن در برابر بیماری های قلبی و فشار خون محافظت می کند.
آواکادو: فیتونیتریت های متعدد آن نه تنها مانع از بروز سرطان پروستات می شود، بلکه سلول های آسیب دیده را نیز ترمیم می کند.
نارگیل: این میوه علایم مربوط به بزرگ شدن پروستات را کاهش می دهد و از بروز بیماری تصلب شرایین و بیماری قلبی نیز پیشگیری می کند.
انار: انار به واسطه داشتن مواد آنتی اکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می کند.
پرتقال: پرتقال بهترین منبع ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانم های باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم خونی بسیار توصیه می شود.
توت فرنگی: دارای ویتامین C و منگنز است. منگنز رادیکال های آزاد را کاهش می دهد، به استحکام استخوان ها کمک می کند، به عملکرد بهتر غده تیرویید کمک می کند، قند خون را تعدیل می کند، دارای فیبر، ید، پتاسیم و ویتامین کا است.
زنانی که هر هفته دو بار میوه هایی مانند شاتوت یا توت فرنگی را در برنامه غذایی روزانه خود قرار می دهند دیرتر با مشکل فراموشی و کاهش توانایی های ذهنی مواجه می شوند.
آلبالو: دارای ملاتونین است که یک نوع آنتی اکسیدان است. این ماده به حفظ الگوی طبیعی خواب انسان کمک می کند، از ضعف حافظه جلوگیری می کند، کاهش دهنده التهابات است، از سرطان و دیابت جلوگیری می کند.
تمشک: کاهنده التهاب، درد، سرطان، بیماری های قلبی، دیابت و حساسیت است و به علت دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا از روند پیری زودرس پوست جلوگیری می کند.
خیار: حاوی مقدار کمی فیبر، املاح و ویتامین به ویژه ویتامین C است. یک فنجان متوسط خیار برش خورده، حدود شش درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می کند. گفتنی است که ۹۵درصد خیار از آب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده با نوشیدن یک لیوان آب برابری می کند.
این در حالی است که پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم و منیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد، توصیه می شود. همچنین خیار به درمان حساسیت های پوستی و آفتاب سوختگی کمک می کند.

  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات

پیوندها

حدیث روز

امیدواری به رحمت خدا

عن ابى ذرالغفارى (رضى اللّه عنه) قال: قال النبى (صلى اللّه عليه و آله‏ و سلّم): قال اللّه تبارك و تعالى:

يابن آدم ما دعوتنى و رجوتنى اغفرلك على ما كان فيك و ان اتيتنى بقرار الارض خطيئة اتيتك بقرارها مغفرة ما لم تشرك بى و ان اخطات حتى بلغ خطاياك عنان السماء ثم استغفرتنى غفرت لك.

اى فرزند آدم هر زمان كه مرا بخوانى و به من اميد داشته باشى تمام آنچه كه بر گردن توست مى‏بخشم و اگر به وسعت زمين همراه با گناه به پيش من آئى، من به وسعت زمين همراه با مغفرت به نزد تو مى‏آيم، مادامى كه شرك نورزى. و اگر مرتكب گناه شوى بنحوى كه گناهت به مرز آسمان برسد سپس استغفار كنى، ترا خواهم بخشيد.



کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -