انهار
انهار
مطالب خواندنی

سالروز تأسیس پایگاه اینترنتی انهار (۱۳۸۸ ش)

بزرگ نمایی کوچک نمایی
 
 

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِمِ
وَ اَلسَّلاَمُ عَلَى عِبَادِ اَللَّهِ
سالروز تأسیس پایگاه اینترنتی انهار
  
از آنجا که در عصر پیشرفت علم و تکنولوژی قرار داریم وزندگی می کنیم و یکی از مصادیق تکنولوژی «فضای مجازی» هست، مصمم شدم خدمت خود را در این زمینه متمرکز کنم تا بتوانم دین خود را به دین ادا کنم و به نظام مقدّس جمهوری اسلامی و جوانان عزیز در کشورم و اقصی نقاط جهان خدمت کنم.
اعتراف می کنم:
هنگام تصمیم به چنین خدمتی خیال میکردم خدمت در فضای مجازی کار ساده ای هست و موجب هزینه ی غیر قابل تحملی نخواهد شد اما پس از طرّاحی آن و شروع به خدمت در این زمینه با مشکلات عدیده ای روبرو شدم که فکرش را نمی کردم که به آنها اشاره میکنم:
{۱} فکر میکردم با صرف وقت روزی یکی دو ساعت انجام وظیفه می شود! اما اکنون اکثر وقت شبانه روز حقیر صرف خدمت در سایت میشود بی آنکه معلوم باشد.
{۲} فکر نمیکردم با هزینه بالائی برای مدیریت آن روبرو شوم اما ناخواسته موجب هزینه ای سنگین شد که به سختی تهیه می شود و موجب بدهکاری می شود.
{۳} فکر میکردم به تنهائی از عهده پاسخ به سؤالات و بارگزاری آن برآیم ولی هم اکنون علاوه اوقات شبانه روزی حقیر، با کمک گرفتن از نیروی بارگزار؛ سایت مدیریت می شود.
{۴} فکر نمیکردم سایت با چنین استقبالی مواجه شود ولی اکنون و البته خوشبختانه با استقبال عمومی و بازدید زیادی در داخل و خارج کشور و پاسخ به سؤالات مواجه شده ام و خدارا شکر میکنم که میتوانم قدمی کوچک و ناچیز در راه اشاعه احکام و معارف اسلام داشته باشم و نیز بتوانم پاسدار خون شهدای گرانقدر و رزمندگان اسلام باشم (۱).
با این توضیح مختصر، اما خوشحالم و آرامش وجدان دارم که اوقات خود به این خدمت میگذرانم و دِین خود را هرچند ناچیز در فضای مجازی به دین و کشور عزیزم و در جهان ادا می کنم.
اهمیت فضای مجازی آنچنان زیاد هست که مقام معظم رهبری امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) در این زمینه فرموده اند:
«اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است».
و نیز فرموده اند:
«این فضا مانند یک رودخانه پر از آب و خروشان است که می‌آید و دائما بر آب آن افزوده و خروشان‌تر می‌شود. اگر ما برای این رودخانه تدبیر کنیم و برنامه داشته باشیم و زه‌کشی و هدایت کنیم، در صورتی‌که سرریز کند، می‌شود فرصت و اگر رهایش کنیم و برای آن برنامه‌ای نداشته باشیم می‌شود تهدید».
سیدمحمدحسن بنی هاشمی خمینی
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
    
(۱) هرچند یقیناً تمام تلاش و زحمات ما جبران یک ساعت تلاش رزمندگان اسلام که در هشت سال دفاع مقدّس و افتخار آفرین، از جان عزیز و آسایش خود و زن و فرزند و مال و پست و شهرتشان گذشتند و نگذاشتند وجبی از خاک کشور عزیزمان تاراج دشمنان شود و از عزّت و آبرو و نظام مقدّسمان و ناموس کشورمان حفاظت و پاسداری کردند، نمیشود.
    

  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات

 




پیوندها

حدیث روز
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار پناهگاه در قرآن
   
أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) قَالَ:
عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ
(۱) عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ
(۲) وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
(۳) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا
(۴) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ
    
آقا امام صادق (عليه السّلام) فرمود: در شگفتم از كسى كه از چهار چيز مى‌هراسد چرا بچهار چيز پناهنده نميشود:
(۱) شگفتم از آنكه ميترسد چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل« حَسْبُنَا اَللّٰهُ‌ وَ نِعْمَ‌ اَلْوَكِيلُ‌ » خداوند ما را بس است و چه وكيل خوبى است زيرا شنيدم خداى جل جلاله بدنبال آن ميفرمايد:بواسطۀ نعمت و فضلى كه از طرف خداوند شامل حالشان گرديد باز گشتند و هيچ بدى بآنان نرسيد.
(۲) و شگفتم در كسى كه اندوهناك است چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل:« لاٰ إِلٰهَ‌ إِلاّٰ أَنْتَ‌ سُبْحٰانَكَ‌ إِنِّي كُنْتُ‌ مِنَ‌ اَلظّٰالِمِينَ‌ » زيرا شنيدم خداى عز و جل بدنبال آن ميفرمايد در خواستش را برآورديم و از اندوه نجاتش داديم و مؤمنين را هم چنين ميرهانيم.
(۳) و در شگفتم از كسى كه حيله‌اى در بارۀ او بكار رفته چرا بفرمودۀ خداى تعالى پناه نمى‌برد« وَ أُفَوِّضُ‌ أَمْرِي إِلَى اَللّٰهِ‌ إِنَّ‌ اَللّٰهَ‌ بَصِيرٌ بِالْعِبٰادِ »:كار خود را بخدا واگذار ميكنيم كه خداوند بحال بندگان بينا است)زيرا شنيدم خداى بزرگ و پاك بدنبالش مى‌فرمايد خداوند او را از بديهائى كه در بارۀ او بحيله انجام داده بودند نگه داشت.
(۴) و در شگفتم از كسى كه خواستار دنيا و آرايش آن است چرا پناهنده نميشود بفرمايش خداى تبارك و تعالى(« مٰا شٰاءَ اَللّٰهُ‌ لاٰ قُوَّةَ‌ إِلاّٰ بِاللّٰهِ‌ »)(آنچه خدا خواست همان است و نيروئى جز به يارى خداوند نيست)زيرا شنيدم خداى عز اسمه بدنبال آن ميفرمايد اگر چه مرا در مال و فرزند از خودت كمتر مى‌بينى ولى اميد هست كه پروردگار من بهتر از باغ تو مرا نصيب فرمايد (و كلمۀ:عسى در اين آيه بمعناى اميد تنها نيست بلكه بمعناى اثبات و تحقق يافتن است).
من لا يحضره الفقيه، ج‏۴، ص: ۳۹۲؛
الأمالي( للصدوق)، ص: ۶؛
الخصال، ج‏۱، ص: ۲۱۸.


کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -