انهار
انهار
مطالب خواندنی

مشاوره خانواده

بزرگ نمایی کوچک نمایی
سوال با سلام 23 سالمه. 10 ماهه عقد کردم و 3 ماهه عروسی. مهندس یه کارخونه کوچیکم و رضایت شغلیم هم 70 درصده. خونه از بابام بهم رسیده و نزدیک پدرم هم نیستم. به تازگی ماشین هم خریدم. خانمم و خونوادش از نظر درک و شعور و فهم فوق العاده اند. مشکلم کمی تمایل به دخترای دیگه س! شاید چون هیچ رابطه ای قبل از ازدواج نداشتم، احساس کمبود میکنم. خودمم نمیدونم. به نکته: زیبایی خانمم در حد خوب است. با تشکر

جواب پسرم آن گونه که از پیام شما برمی آید الحمدلله هیچ گونه گله ای از زندگی ندارید و اگر تمام لحظات عمرتان را صرف شکرگزاری کنید یقینا شکر یک روز زندگی خود را انجام نداده اید زیرا جوانانی هستند که با تحصیلات عالی حتی ارشد اما بیکارند. ولی شما مهندس کارخانه هستید. از شغلتان رضایت دارید در حالی که بسیاری از افراد از شغلشان رضایت ندارند. و منزلی از پدر به شما رسیده است در حالی که بسیاری از مومنین از داشتن خانه ملکی محرومند و مجبور به تحمل خانه استیجاری می باشند.
و شما وسیله نقلیه خریده اید در حالی که رخی از افراد حتی یک دوچرخه هم ندارند و مجبورند یا پیاده روی کنند و یا ساعت ها وقت خود را در ایستگاه اتوبوس یا کنار خیابان برای پیدا شدن وسیله تلف کنند.
و نوشته اید همسرتان از زیبایی برخوردار است و همسر و خانواده اش از درک و شعور و فهم فوق العاده برخوردارند!
از همه مهمتر اینکه دارای نعمت جوانی هستید و دارای 23 ساله می باشید.
توصیه ام به شما:
شکر آنچه را دارید بجا اورید تا «نعمت» شما به «نقمت» تبدیل نشود.
بنابراین به پاس این همه لطف و عنایات الهی به خودتان چشم از گناه فرو بندید و به خانواده عنایت و اقبال عاطفی داشته باشید و کاری نکنید که لطف الهی از شما دریغ شود زیرا شاعر می گوید:
به مال و جمال خویشتن غره مشو
کان را به شبی برند و این را به تبی
خدای ناکرده با یک غضب الهی ممکن است نعمت ها از شما سلب شود و همه چیز دگرگون شود و پس از ان پشیمانی سودی ندارد.
چشم از نوامیس مردم فرو بندید زیرا خود شما هم در اینده ممکن است صاحب فرزند دختری شوید که در جامعه قدم می گذارد و ممکن است نسبت به دختر شما همین نظر های سوء اعمال شود.
در حدیث آمده: «کما تدین تدان» هر گونه باشی با تو همان گونه خواهدشد.
تقوا پیشه کنید و مواظب گوهر عفت و پاکدامنی خود باشید. یاحق



  

 
پاسخ به احکام شرعی
 
موتور جستجوی سایت

تابلو اعلانات

ویژه نامه ماه مبارک رمضان




پیوندها

حدیث روز
بسم الله الرحمن الرحیم
چهار پناهگاه در قرآن
   
أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ (علیه السلام) قَالَ:
عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ
(۱) عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ
(۲) وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
(۳) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا
(۴) وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ
    
آقا امام صادق (عليه السّلام) فرمود: در شگفتم از كسى كه از چهار چيز مى‌هراسد چرا بچهار چيز پناهنده نميشود:
(۱) شگفتم از آنكه ميترسد چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل« حَسْبُنَا اَللّٰهُ‌ وَ نِعْمَ‌ اَلْوَكِيلُ‌ » خداوند ما را بس است و چه وكيل خوبى است زيرا شنيدم خداى جل جلاله بدنبال آن ميفرمايد:بواسطۀ نعمت و فضلى كه از طرف خداوند شامل حالشان گرديد باز گشتند و هيچ بدى بآنان نرسيد.
(۲) و شگفتم در كسى كه اندوهناك است چرا پناه نمى‌برد بفرمودۀ خداى عز و جل:« لاٰ إِلٰهَ‌ إِلاّٰ أَنْتَ‌ سُبْحٰانَكَ‌ إِنِّي كُنْتُ‌ مِنَ‌ اَلظّٰالِمِينَ‌ » زيرا شنيدم خداى عز و جل بدنبال آن ميفرمايد در خواستش را برآورديم و از اندوه نجاتش داديم و مؤمنين را هم چنين ميرهانيم.
(۳) و در شگفتم از كسى كه حيله‌اى در بارۀ او بكار رفته چرا بفرمودۀ خداى تعالى پناه نمى‌برد« وَ أُفَوِّضُ‌ أَمْرِي إِلَى اَللّٰهِ‌ إِنَّ‌ اَللّٰهَ‌ بَصِيرٌ بِالْعِبٰادِ »:كار خود را بخدا واگذار ميكنيم كه خداوند بحال بندگان بينا است)زيرا شنيدم خداى بزرگ و پاك بدنبالش مى‌فرمايد خداوند او را از بديهائى كه در بارۀ او بحيله انجام داده بودند نگه داشت.
(۴) و در شگفتم از كسى كه خواستار دنيا و آرايش آن است چرا پناهنده نميشود بفرمايش خداى تبارك و تعالى(« مٰا شٰاءَ اَللّٰهُ‌ لاٰ قُوَّةَ‌ إِلاّٰ بِاللّٰهِ‌ »)(آنچه خدا خواست همان است و نيروئى جز به يارى خداوند نيست)زيرا شنيدم خداى عز اسمه بدنبال آن ميفرمايد اگر چه مرا در مال و فرزند از خودت كمتر مى‌بينى ولى اميد هست كه پروردگار من بهتر از باغ تو مرا نصيب فرمايد (و كلمۀ:عسى در اين آيه بمعناى اميد تنها نيست بلكه بمعناى اثبات و تحقق يافتن است).
من لا يحضره الفقيه، ج‏۴، ص: ۳۹۲؛
الأمالي( للصدوق)، ص: ۶؛
الخصال، ج‏۱، ص: ۲۱۸.


کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال محفوظ و متعلق به حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن بنی هاشمی خمینی میباشد.

طراحی و پیاده سازی: FARTECH/فرتک - فکور رایانه توسعه کویر -