حکم جوشیدن سرکه، کشمش، انگور یا غوره (مرجع تقلید آیةالله سیستانی)

بزرگ نمایی کوچک نمایی
سوال با سلام.من ئر بعضی از غذاها از غوره(نه آب غوره) استفاده میکنم.اما شنیدم جوشیدن غوره باعث حرام و نجس شدن غذا میشود آیا حقیقت دارد یا فقط شامل انگور میشود؟
مرجع تقلید: حضرت آیت الله العظمی سیستانی(مدظله)
جواب به طور کلی جوشیدن سرکه، غوره و کشمش اشکالی ندارند، ولی انگور اگر جوشیده شود نجس می شود و باید دو سوم آن تبخیر شود تا پاک شود. یاحقّ.


  

پاسخ به احکام شرعی